Campion Expert Training

Despre noi

CAMPION EXPERT TRAINING


Este una dintre principalele companii de training și consultanţă în ceea ce privește dezvoltarea și formarea profesională în domeniul distribuției de asigurări din România.
Este acreditată de Autoritatea de Supraveghere Financiară cu autorizația nr. F-0030/05.07.2011. Prin cursurile furnizate, participanții la curs vor putea beneficia de soluţii eficiente de pregătire şi initiere a tuturor cursanților, care, conform legii, au nevoie de certificare.
Cursurile sunt autorizate de către Institutul de Studii Financiare (ISF) si Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), și reprezintă un pas obligatoriu pentru programarea la examenul legal în vederea obținerii certificării profesionale și alocarea codului RAF/RAJ folosit în desfasurarea activității de distributie de produse de asigurare (intermediere asigurari) în Romania sau mentinerea certificarii dobandite anterior.


Principalele beneficii obținute de participanții la cursurile oferite de Campion Expert Training:

- Soluţii eficiente de pregătire profesională a tuturor cursanților în vederea obținerii și menținerii dreptului de a activa în domeniul distribuției de asigurări.

- Datorită soluţiei online propuse de compania noastră , cursanții pot parcurge cursul din orice locaţie și în orice moment al zilei, singura condiţie fiind reprezentată de accesul la internet. Cursantul are acces oricând la informaţia de care are nevoie pentru a-şi desfăşura activitatea, are posibilitatea de a studia în propriul ritm, iar platforma îi oferă posibilitatea de a-şi evalua cunoştinţele prin teste.

- Prin implementarea acestui sistem, compania noastră urmareste pregătirea corespunzătoare, într-un mod eficient și cu costuri reduse în comparație cu sistemul clasic de învățământ, care presupune prezența fizică în sălile de curs, a persoanelor care activează sau doresc să activeze în domeniul distribuției de asigurări.

- Materialele de studiu utilizate sunt prezentate într-o formă concisă și foarte clară, oferind posibilitatea tuturor cursanților să beneficieze de o pregătire calificată în ceea ce privește activarea în domeniul asigurărilor, având ca scop final promovarea cu succes a examenului de certificare.

- Cursanții au la dispoziție, pe email, un lector acreditat ISF, cu experiență în domeniu, care raspunde la intrebările de curs. În urma finalizării cursurilor, compania va oferi absolvenților o adeverință de parcurgere a programului de pregătire profesională necesară susținerii examenului de certificare organizat de ISF


S-au pregatit cu noi

"Faci diferența cu angajați pregătiți"