Campion Expert Training

Cursuri- Formare profesionala in asigurari

Categorie : Initiere In Constatarea Si Dimensionarea Daunelor


Review-uri :  


Cursanti : 60 membri


Perioada : maxim 6 luni de la inscriere


Certificare : Certificat absolvire valabil 3 ani


Lector : Steliana DEACONU

Initiere In Constatarea Si Dimensionarea Daunelor

Obiectivele cursului


Programul este organizat de Campion Expert Training în colaborare cu Institutul de Studii Financiare. Pregatirea profesională a specialiștilor constatare și evaluare daune presupune un proces de instruire atât teoretic cât și practic.
Cursul conține o secțiune teoretică și una practică. Secțiunea teoretică se desfășoară online și la sală. Secțiunea practică se desfășoară la un service auto/centru de constatare daune/furnizor de sisteme de evaluare. Cursantul va avea posibilitatea să asiste atât la procesul efectiv de constatare cât și la verificarea corectitudinii soluțiilor tehnice propuse.
Cursanții vor beneficia de îndrumarea unor lectori cu vastă experiență în domeniul daunelor.
La finalul cursului candidatul va dobândi cunoștințele teoretice și abilitățile practice pentru a efectua constatarea și evaluarea unei daune conform Normei ASF 20/2017.


Grup țintă


Cursul de inițiere în constatarea și dimensionarea daunelor se adresează specialiștilor constatare daune sau persoanelor care doresc să practice această profesie. Pentru a participa la acest curs candidatul trebuie să dețină cel puțin studii medii încheiate cu diplomă de bacalaureat.
Suplimentar recomandăm cel puțin unul dintre punctele de mai jos:
• Minimum 6 luni experiență profesională în domeniul daunelor dovedită prin Curriculum Vitae sau adeverință sau copie după contractul de muncă
• Studii superioare finalizate cu diplomă de licență la facultățile de Transporturi și Căi Ferate.

Investiție


Investiția pentru acest program este de 1000 lei/participant și include: acces la platforma online, iar pentru zilele la sală: prezentările ppt, pauze cafea, gustare prânz.
Cursul se finalizează cu Certificat de absolvire necesar obtinerii Certificatului de competente.Principalele cursuri

Mai jos gasiti principalele cursuri care pot fi accesate pe platforma noastra